خبرگزاری ایتالیایی کرونوس: فراخوان مریم رجوی به کشورهای غربی برای توقف اعدامها در ایران
خبرگزاری ایتالیایی کرونوس روز اول خرداد ۱۴۰۲ فراخوان خانم رجوی به کشورهای غربی برای توقف اعدامها در ایران را منتشر کرد و نوشت:
مریم رجوی، رئیسجمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران، بهدار آویختن سه تظاهر کننده بازداشت شده در زندان اصفهان که در جریان قیام دستگیر شدند را محکوم کرد. مقاومت ایران در بیانیهیی اعلام کرد: «اعدامها بخشی از کمپین مداوم رژیم برای ارعاب مردم، بهویژه جوانان برای دست کشیدن از حق اعتراض خود است». در این بیانیه آمده است: اعدام سه زندانی در اصفهان بدون توجه به درخواستهای سراسری و بینالمللی برای توقف انجام شد.
رجوی سپس از «سازمان ملل متحد، اتحادیه اروپا و کشورهای عضو خواست تا این موج نگرانکننده اعدامها را قاطعانه محکوم کنند و بهسرعت اقداماتی را اجرا کنند که رژیم آخوندها را مجبور به توقف چرخه وحشیانه دستگیری، شکنجه و کشتار کند.» او تأکید کرد: «سکوت کر کننده و عدم اقدام در برابر رژیمی که لکهٔ ننگی بر وجدان بشریت است، آشکارا با اصول شناخته شده جهانی حقوقبشر در تضاد است».
خبرگزاری ایتالیایی کرونوس: فراخوان مریم رجوی به کشورهای غربی برای توقف اعدامها در ایران
بیشتر بخوانید :