صد و چهاردهمین روز قیام سراسری – اعدام دو جوان شورشگر قیامی توسط دژخیمان خامنهای + توئیت خانم مریم رجوی
روز شنبه هفدهم دیماه ۱۴۰۱، همزمان با صد و چهاردهمین روز قیام سراسری مردم ایران است. قیام سراسری همچنان در شهرهای میهن استمرار دارد. تاکنون تظاهرات و قیام سراسری در بیش از ۲۸۲شهر با ۷۵۰شهید و ۳۰۰۰۰دستگیری بهثبت رسیده است. تاکنون اسامی و مشخصات ۶۱۴تن از شهیدان قیام از سوی سازمان مجاهدین اعلام شده است.
- جمعه ۱۶ دیماه مردم زاهدان بهرغم جو شدید امنیتی و حضور نیروهای سرکوبگر و دستگیریهای گسترده در این شهر، دست به تظاهرات گسترده در خیابانهای زاهدان زدند. آنها از جمله شعار دادند «مرگ بر خامنهای، لعنت بر خمینی»، «مرگ بر ستمگر، چه شاه باشه چه رهبر»
- زنان دلاور زاهدان در این تظاهرات حضور فعال داشتند و از جمله شعار دادند:
- «مرگ بر خامنهای»، «نه سلطنت نه رهبری دموکراسی برابری»، «چه با حجاب چه بیحجاب، پیش بسوی انقلاب»، و «شیعه و سنی با همند، چشمان خامنهای کورند»
- روز گذشته مراسم بزرگداشت شهیدان قیام در شهرهای مختلف میهن برگزار شد .
- جلفا- مراسم بزرگداشت چهلم شهید قیام عرشیا امامقلیزاده علمداری
- یزد – تصاویر جدیدی از گرامیداشت شهید قیام مهدی زارع اشکذری