مأموران امنیتی در جریان قیام ایران تعداد بیشتری از فعالان زن را بازداشت می کنند
هفت دختر دانشجوی پزشکی از خوابگاه دانشگاه تهران ربوده شدند
در حالی که قیام ایران هشتمین هفته خود را پشت سر می گذارد، تعداد هرچه بیشتری از فعالان زن به دست مأموران امنیتی رژیم آخوندی بازداشت می شوند.
فعال دانشجویی لیلا حسین زاده در زندان عادل آباد شیراز دست به اعتصاب غذا زد. علت اعتصاب غذای او ممنوعیت از تماس بعد از آن می باشد که او روز ۱۶ آبان از پوشیدن حجاب اجباری در ملاقات با پدرش امتناع کرد.
لیلا حسین زاده روز شنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ توسط نیروهای امنیتی در تهران بازداشت شد. وی در تاریخ ۱۲ دی ۱۴۰۰ با تودیع وثیقه از زندان عادل آباد شیراز به دلیل عدم تحمل کیفر به خاطر پرونده پیشین خود، آزاد شده بود. وی به بیماری کرون روده و خودایمنی گوارشی مبتلا می باشد.

در یک خبر دیگر گزارش شده است که دادگاه انقلاب زاهدان فائزه براهویی را به ۳سال و ۶ماه حبس محکوم کرده است. فائزه براهویی زن جوان بلوچی است که تنها ۲۳ سال دارد و به خاطر دادخواهی برای دختر ۱۵ساله بلوچی که مورد تجاوز فرمانده نیروی انتظامی چابهار قرار گرفته بود، بازداشت شد.
اطلاعات سپاه پاسداران مادر فائزه را تهدید کرده و به او هشدار داده اند که هیچ مصاحبه ای در مورد وضعیت دخترش نکند. پدر فائزه به نام نادر ۱۲ سال پیش توسط رژیم آخوندی اعدام شد.
فائزه براهویی روز ۱۰ آبان در جلوی دانشگاه زاهدان بازداشت شد و هم اکنون در بند زنان زندان مرکزی زاهدان محبوس می باشد.

روز ۱۴ آبان گزارش شد که سمانه فتحی، سارا حسین زاده و مرجان جنگجو در شهرهای ارومیه، تبریز و شیراز بازداشت شدند.
حوالی تاریخ ۱۲ آبان، مأموران لباس شخصی ۷ دختر دانشجوی پزشکی را از خوابگاه دانشگاه تهران ربوده اند

نازیلا معروفیان، خبرنگاری که برای سایت حکومتی رویداد ۲۴ کار می کرد روز ۸ آبان در تهران بازداشت شد. او که اصالتاً اهل سقز می باشد هم اکنون به خاطر انتشار مصاحبه اش با پدر مهسا امینی در بند ۲۰۹ زندان اوین محبوس می باشد.

یک خبرنگار دیگر به نام مرضیه امیری که برای روزنامه حکومتی شرق گزارش تهیه می کرد نیز روز ۹ آبان توسط مأموران امنیتی بازداشت شد. دستگیری او در پی بازداشت الهه محمدی و نیلوفر حامدی، دو خبرنگار دیگر روزنامه شرق رخ می دهد. آن دو به خاطر گزارش مرگ مهسا امینی در بیمارستان و مراسم ترحیم او دستگیر و زندانی شدند.

مریم کاظمی و مریم پایاب، دو فعال مدنی در بهبهان در روز ۴ آبان به دست مأموران امنیتی بازداشت شدند.
مریم پایاب در جریان قیام آبان ۹۸ از پشت تیر خورده بود اما نیروهای امنیتی در همان وضعیت وخیم او را به زندان بردند. مریم پایاب به جرم «اخلال در نظم عمومی» به یک سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد.
فعال مدنی رقیه بیگدلی روز ۵ آبان ۱۴۰۱ تلفنی به پلیس امنیت تهران احضار شد ولی در همانجا بازداشت و زندان رجایی شهر منتقل گردید. او قبلاً در جریان قیام آبان ۹۸ بازداشت شده بود.

مأموران امنیتی معلم ریاضی نیلوفر فتحی را روز ۲۶مهر ۱۴۰۱ در تهران بازداشت و به زندان اوین منتقل کردند.

و بالاخره، زندانی سیاسی کرد، سکینه پروانه روز ۸ آبان در زندان مرکزی مشهد دست به خودکشی زد. او و سه زندانی سیاسی دیگر روز اول آبان به بازداشتگاه سازمان اطلاعات سپاه برده شدند. اتهام آنها «تلاش برای شورش در زندان» مطرح شد.
بازجویان با شوکر برقی او را شکنجه و تهدید کردند که در صورت عدم اعتراف ویدئویی، خواهر نوجوان وی را بازداشت خواهند کرد. به این ترتیب او مجبور به اعتراف اجباری شد ولی وقتی به سلول انفرادی بازگشت، خود را حل آویز نمود که مأموران زندان متوجه شده و او را به بهداری منتقل کردند.
برگرفته از سایت کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایرن
مأموران امنیتی در جریان قیام ایران تعداد بیشتری از فعالان زن را بازداشت می کنند