• صفحه اصلی
  • درباره ما
  • گزیده
  • کلیپ ها
یکشنبه, فروردین ۲۲, ۱۴۰۰
ایران آزاد فردا
  • صفحه اصلی
  • اخبار و قیام
  • مقالات
  • نامه های رسیده
  • افشای مزدوران و توطئه ها
  • اطلاعیه ها
  • کتابخانه
    • معرفی کتاب
    • کتاب
  • برگ های تاریخ
نتیجه‌ای یافت نشد
نمایش همه نتایج
  • صفحه اصلی
  • اخبار و قیام
  • مقالات
  • نامه های رسیده
  • افشای مزدوران و توطئه ها
  • اطلاعیه ها
  • کتابخانه
    • معرفی کتاب
    • کتاب
  • برگ های تاریخ
نتیجه‌ای یافت نشد
نمایش همه نتایج
ایران آزاد فردا
نتیجه‌ای یافت نشد
نمایش همه نتایج
صفحه اول اطلاعیه ها

مراسم نوروز و تحویل سال نو ۱۴۰۰ با سخنرانی خانم مریم رجوی

فروردین ۱, ۱۴۰۰
مراسم نوروز و تحویل سال نو ۱۴۰۰ با سخنرانی خانم مریم رجوی

مراسم نوروز و تحویل سال نو ۱۴۰۰ با سخنرانی خانم مریم رجوی

فیس بوکتوئیتر

مراسم نوروز و تحویل سال نو ۱۴۰۰ با سخنرانی خانم مریم رجوی

مراسم نوروز و تحویل سال نو ۱۴۰۰ با سخنرانی خانم مریم رجوی

پیام‌های زندانیان سیاسی و کانون‌های شورشی و سخنرانی پیام‌های ۸۴ پارلمانتر و شخصیت سیاسی از ۲۰ کشور

خانم مریم رجوی در سخنرانی نوروزی خود ضمن تبریک به مردم ایران گفت:

  • آمادگی مردم برای سرنگونی رژیم تردید برنمی‌دارد و نمایش انتخابات ریاست جمهوری رژیم با تحریم قاطع آن‌ها مواجه خواهد شد
  • پیشروی بزرگ سال ۹۹، رو آوردن جوانان شورشی به مجاهدین و گسترش شبکه هواداران در شهرهای ایران است
  • آلمان و بلژیک و فرانسه همه اسناد به‌دست‌آمده از دیپلمات تروریست رژیم و اسامی همه مزدوران و مرتبطان رژیم وزارت اطلاعاتش را منتشر کنند

مراسم نوروز و تحویل سال نو ۱۴۰۰ با حضور رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت، خانم مریم رجوی و همه حامیان و دوستداران مقاومت ایران در سراسر جهان برگزار شد. این مراسم باشکوه که به‌طور زنده از سیمای آزادی تلویزیون ماهواره‌ای مقاومت ایران در سراسر ایران پخش می‌شد، هزاران نقطه در آمریکا، کانادا، اروپا و ایران را به‌طور آنلاین به مجاهدین در اشرف ۳ وصل نموده و پیام شور و قیام و سرنگونی رژیم دیکتاتوری مذهبی در سال ۱۴۰۰ آزادی و برقراری یک جمهوری دمکراتیک، مستقل و مبتنی بر جدایی دین از دولت در ایران آزاد فردا را نوید داد.

خانم مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت ایران در سخنانی که از محل اقامتش در اور سور اواز فرانسه خطاب به این گردهمایی ایراد شد، نوروز و سال ۱۴۰۰ را به عموم مردم تبریک گفت و تأکید کرد تیک‌تاک تحویل سال نو، صدای پای قیام‌کنندگان برای سرنگونی استبداد مذهبی است، برای یک جمهوری دموکراتیک، مستقل و مبتنی بر جدایی دین از دولت، برای یک ایران آزاد بدون شاه و شیخ و بدون وابستگی به استبداد. امروز رژیم ولایت‌فقیه در چنان وضعیت وخیمی است که در ۴۰ سال گذشته نظیر ندارد؛ دولت آخوند روحانی ازپاافتاده است. خامنه‌ای به انقباض حداکثر برای حفظ هژمونی ولایت‌فقیه نیازمند است. در این مسیر ناگزیر اصلاح‌طلبان قلابی را که عایقی برای حفظ رژیم بوده، از میان می‌برد. آنچه اثبات می‌شود راه‌حل همین مقاومت است که از قیام و سرنگونی می‌گذرد.

خانم رجوی افزود: مقاومت ایران ۴۰ سال است شعبده‌های انتخاباتی رژیم را تحریم کرده و هر بار اقشار و گروه‌های جدیدی به آن پیوسته‌اند. شعبده‌بازی انتخابات ریاست جمهوری پیش‌ رو نیز با تحریم همه‌جانبه مردم مواجه خواهد شد. این تحریم آن روی سکه قیام‌های مردمی و پاسخ دیگری است به قاتلان ۱۵۰۰ شهید قیام آبان. مردم ایران گفته‌اند و قاطعانه می‌گویند «نه» به حاکمیت آخوندها، «نه» به استبداد دینی و «نه» به آزادی‌کشی و اختناق و غارت و «آری» به آزادی و جمهوری و جدایی دین و دولت.

 وی گفت: همان‌گونه که مقاومت ایران از اوایل شیوع کرونا اعلام کرد خامنه‌ای و روحانی برای حفظ رژیم از قیام و سرنگونی، استراتژی کلان تلفات انسانی و فرستادن مردم به میدان‌های مین کرونا را در پیش‌گرفته‌اند. سیاست جنایت‌کارانه‌ای که تا امروز جان بیش از ۲۳۵ هزار تن از هم‌وطنان ما را گرفته است. اگر خامنه‌ای آن‌طور که از همان اول ما پیشنهاد کردیم، بخشی از اموال انباشته‌شده در بنیادهای تحت کنترل خود و بخشی ازآنچه در عراق و سوریه و یمن و غزه و لبنان هزینه می‌کند را به مقابله با کرونا اختصاص داده بود ابعاد فاجعه بسا محدودتر بود. راستی که کرونا ولایت‌فقیه متحد هم‌اند. به‌نحوی‌که حتی خامنه‌ای با رسوایی از واردات واکسن به ایران جلوگیری کرد.

بااین‌حال در سال ۹۹ به‌رغم بیماری، جامعه به‌جان‌آمده، خشم و عصیان خود را در شورش زندان‌ها، در اعتصاب‌ها و اجتماعات اعتراضی بارها نشان داد. آمادگی اجتماعی برای سرنگونی رژیم تردید برنمی‌دارد. در برابر این ظرفیت سهمگین انفجاری، آخوندها اختناق و دستگیری و اعدام را تشدید کردند، به بسیج شیطان‌سازی و گسترش توطئه‌های تروریستی به‌خصوص علیه مجاهدین و مقاومت ایران رو آوردند و به انتخابات آمریکا دخیل بستند بگذریم که واقعیت‌ها نشان می‌دهد بازگشت به تعادل پیشین غیرممکن است. موشک‌اندازی در عراق و عربستان هم دردی دوا نمی‌کند. اوضاع از هر طرف که بچرخد، آنچه در کمین آخوندهاست، قیام و سرنگونی است؛ اما بدانید با برجام و بی برجام، با تحریم و بی تحریم، چشم‌اندازی جز قیام و سرنگونی نیست. اگر هم عقب‌نشینی کنید و جام زهر بخورید و طلسم اختناق بشکند، چه‌بهتر. سه سال پیش در ویلپنت گفتم که «از هرگونه عقب‌نشینی آخوندها استقبال می‌کنیم» و «هزار جام زهر، در خدمت هزار اشرف است» و تأکید کردم که «سرنگونی و تغییر دمکراتیک و برپایی ایران آزاد به عهده خود ما و مردم ماست.»

خانم رجوی با اشاره به فعالیت‌های ضد اختناق کانون‌های شورشی گفت پیشروی بزرگ در سال ۹۹، رو آوردن جوانان شورشی به مجاهدین و گسترش شبکه هواداران در شهرهای ایران است. همه بگیروببندها و ایجاد رعب وحشت و انتشار بی‌وقفه کتاب‌ها، فیلم‌ها، سریال‌ها و انواع نوشته‌ها علیه مجاهدین همه برای این است که با گرایش نسل جوان به مجاهدین مقابله کنند. در عرصه بین‌المللی نیز قطعنامه دوحزبی اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا با ۲۲۲ امضا در خرداد گذشته و قطعنامه ۱۵۸ نماینده کنگره جدید در حمایت از طرح ده ماده‌ای مقاومت ایران و نفی دیکتاتوری‌های شاه و شیخ بسیار روشنگر است. هر دو قطعنامه تصریح می‌کند که «مردم ایران دیکتاتوری سلطنتی را رد کرده و مخالف دیکتاتوری مذهبی هستند.»

حکم تاریخی دادگاه آنتورپ علاوه بر زندان‌های سنگین برای دیپلمات تروریست رژیم و مزدورانش و ابطال تابعیت آن‌ها باعث شد که در سراسر اروپا، مزدوران اطلاعات رژیم به وحشت بیفتند. وی افزود از طرف هم‌وطنان و شخصیت‌های حاضر در گرد هم‌آیی مقاومت در سال ۹۷ که هدف توطئه بودند، از دولت‌های آلمان و بلژیک و فرانسه می‌خواهم بدون کم‌ترین ملاحظه تمام مندرجات و اسناد و اسامی و آدرس‌های به‌دست‌آمده از دفترچه‌های دیپلمات تروریست رژیم را منتشر کنند. هیچ سندی نباید مشمول طبقه‌بندی محرمانه و به‌کلی سری شود. سرویس‌های اروپایی برای مصون‌ماندن از تروریسم و جاسوسی و شیطان‌سازی، باید اسامی مأموران و مرتبطین با رژیم وزارت اطلاعات را که از پوشش پناهندگی یا سیتی‌زن این کشورها استفاده می‌کنند، برملا کنند.

در این مراسم جمعی از زندانیان سیاسی از زندان تهران بزرگ، زندان اوین و زندان مرکزی ارومیه طی پیام‌هایی عید را به مردم و مقاومت ایران و کانون‌های شورشی تبریک گفته و بر عزم جزم خود برای مقاومت در برابر رژیم آخوندی تأکید ورزیدند. در این مراسم همچنین تعدادی از کانون‌های شورشی نیز مستقیم از ایران پیام‌های تبریک عید و تعهدات خود برای سرنگونی رژیم آخوندی را در همبستگی با مجاهدین و مقاومت ایران ابراز نمودند.

علاوه بر مادر رضایی‌های شهید و مسئولین کمیسیون‌ها و اعضای شورای ملی مقاومت ایران، ۸۴ پارلمانتر و شخصیت سیاسی از فرانسه، آمریکا، استرالیا، ایتالیا، انگلستان، آلمان، کانادا، لهستان، رومانی، بلژیک، پرتغال، اسپانیا، جمهوری چک، نروژ، سوئد، فنلاند، اسلوانی، اسلواکی، لیتوانی و کلمبیا در این مراسم سخنرانی کرده و یا پیام فرستادند.

نمایندگان مجلس فرانسه میشل دووکولور رئیس کمیته پارلمانی ایران آزاد در مجلس فرانسه، فیلیپ گوسلن نائب رئیس کمیسیون قوانین در مجلس ملی فرانسه و اروه سولینیاک، نماینده مجلس فرانسه، همچنین ژانو فرانسوا لوگاره عضو شورای منطقه‌ای ایل دو فرانس، شهردار ژان پیر مولر، عضو شورای استان والدواز، اسقف ژاک گایو،‌ شیخ مسکین و شهردار گی اشمیت و میشل ترو سناتور آلن نری؛

از آمریکا، ژنرال جیمز جونز مشاور امنیت ملی سابق رئیس‌جمهور آمریکا در ریاست جمهوری اوباما، سفیر بلومفیلد معاون پیشین وزیر خارجه آمریکا، فرماندار تام‌ریج، سفیر باب ژوزف و سرهنگ توماس کانتول؛ خانم اینگرید بتانکورد کاندیدای سابق ریاست جمهوری کلمبیا؛

شخصیت‌ها و نمایندگان مجلسین انگلستان، دیوید جونز، وزیر برگزیت در دولت ترزا می، لرد کارلایل، بارونس ایتون، باب بلکمن و دیوید ایمس و آلن میل، همچنین اسقف جان؛

نمایندگان پارلمان اروپا، میلان زوور عضو کمیته خارجی پارلمان اروپا وزیر آموزش اسلوونی، رادوسلاو شکورسکی وزیر دفاع وزیر خارجه سابق لهستان، فردریک ریس عضو کمیته امور خارجه پارلمان اروپا، جیانا گانچا، خاویر زارزالخوس، ریچارد چارنسکی، فرانس بوگوویچ و آلخوویدال کوآدراس معاون سابق پارلمان اروپا و نمایندگان برجسته سابق پارلمان اروپا، استرآون استیونسون و پائولو کازاکا،

از ایتالیا؛ وزیر خارجه سابق؛ جولیو ترتزی و نمایندگان پارلمان و سنای ایتالیا، سناتورلوچیو مالان و رناتا پولورینی، استفانو پتزوپانه، از آلمان؛ مارتین پاتسلت نماینده پارلمان فدرال و تئوداتسن برگ نماینده سابق؛

 میهال کامینسکی، عضو سنای لهستان؛ کیمو ساسی وزیرخارجه سابق فنلاند، لارشه آرنه نماینده سابق پارلمان سوئد و کریستیان تیبرینگ عیده، نماینده پارلمان از نروژ؛ همچنین سناتور اریک ابتز از سنای استرالیا، رومیو نیکو آرا نماینده پارلمان از رومانی و باب ساریو نماینده پارلمان از کانادا، بصورت آنلاین شرکت داشته و پیام‌های نوروزی خودرا در همبستگی و حمایت از مقاومت ایران ایراد کردند.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران

۳۰ اسفند ۱۳۹۹ (۲۰ مارس ۲۰۲۱)

برگرفته از سایت شورای ملی مقاومت ایران

بیشتر بخوانید :

مریم رجوی: تیک تاک تحویل سال، صدای پای قیام‌‌کنندگان برای سرنگونی استبداد مذهبی

مراسم نوروز و تحویل سال نو ۱۴۰۰ با سخنرانی خانم مریم رجوی

پست قبلی

مریم رجوی: تیک تاک تحویل سال، صدای پای قیام‌‌کنندگان برای سرنگونی استبداد مذهبی

پست بعدی

پیام تبریک نوروزی جمعی از زندانیان سیاسی زندان تهران بزرگ؛ خشم مردم آتشفشانی خواهد شد

مطالب مرتبط

دومین تجمع سراسری بازنشستگان در ۲۵ شهر(۱۹ استان) ایران
اطلاعیه ها

دومین تجمع سراسری بازنشستگان در ۲۵ شهر(۱۹ استان) ایران

حسابهای مجاهدین و شورای ملی مقاومت بسته نشده است
اطلاعیه ها

حسابهای مجاهدین و شورای ملی مقاومت بسته نشده است

رکورد فاجعه‌بار و بی‌سابقه کرونا در ۱۴ماه گذشته طبق آمار حکومتی: ۱۷۴۳۰مبتلای جدید در ۲۴ساعت در کشور و ۴۴۰۰بستری در تهران شامل ۱۱۲۰بیمار در ICU
اطلاعیه ها

رکورد فاجعه‌بار و بی‌سابقه کرونا در ۱۴ماه گذشته طبق آمار حکومتی: ۱۷۴۳۰مبتلای جدید در ۲۴ساعت در کشور و ۴۴۰۰بستری در تهران شامل ۱۱۲۰بیمار در ICU

آخرین مطالب

عفو بین‌الملل: ادامه سرکوب، دستگیری، شکنجه و اعدامهای خودسرانه توسط رژیم ایران

عفو بین‌الملل: ادامه سرکوب، دستگیری، شکنجه و اعدامهای خودسرانه توسط رژیم ایران

مسعود رجوی: قیام آتشین مردم ایران پایان کار ولایت است

مسعود رجوی: قیام آتشین مردم ایران پایان کار ولایت است

آسوشیتدپرس: نامه شدیداللحن کاظمی نخست وزیر عراق به مقامهای رژیم ایران

آسوشیتدپرس: نامه شدیداللحن کاظمی نخست وزیر عراق به مقامهای رژیم ایران

مریم رجوی: مناسبات دیپلماتیک با رژیم آخوندها باید به توقف سرکوب در ایران و تروریسم رژیم در اروپا منوط شود

مریم رجوی: مناسبات دیپلماتیک با رژیم آخوندها باید به توقف سرکوب در ایران و تروریسم رژیم در اروپا منوط شود

پرواز رستگاری مجاهد والا رضا قریشی، پس از ۵۰سال پیکار آزادی در برابر دو دیکتاتوری شاه و شیخ

پرواز رستگاری مجاهد والا رضا قریشی، پس از ۵۰سال پیکار آزادی در برابر دو دیکتاتوری شاه و شیخ

انعکاس نامه بیش از ۳۰۰تن متخصصان ایرانی مقیم آمریکا به جو بایدن در رسانه‌ها

انعکاس نامه بیش از ۳۰۰تن متخصصان ایرانی مقیم آمریکا به جو بایدن در رسانه‌ها

© ۲۰۲۰ - ایران آزاد فردا. استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.

  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • مقالات
  • افشای مزدوران و توطئه ها
ایران آزاد فردا سفید کوچک
نتیجه‌ای یافت نشد
نمایش همه نتایج
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • اخبار و قیام
  • مقالات
  • نامه های رسیده
  • افشای مزدوران و توطئه ها
  • اطلاعیه ها
  • کتابخانه
    • کتاب
    • معرفی کتاب
  • گزیده
  • برگ های تاریخ
  • کلیپ ها

© ۲۰۲۰ - ایران آزاد فردا. استفاده از مطالب مندرج در سایت با ذکر منبع بلامانع است.